Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Valutabeställning

 Segelbåt

Hos oss kan du köpa valuta på vårt kontor eller via webben. Tänk på att du i många fall även kan använda ditt kort i både automater och butiker världen över.

 

Via webben:

Genom samarbete med Unimon kan du köpa din valuta tryggt och smidigt online. Betalningen gör du via kort eller direktbetalning (internetbanken). Valutan skickas sedan via REK hem till dig inom 2-3 bankdagar till priset av 35 kr för valutaköp upp till 5000 kr.

Köp din valuta här

 

Via kontor:

På våra kontor har vi begränsad upplaga av de vanligaste utländska valutorna. För att vara helt säker på att resevaluta finns tillgängligt när du vill kan du med fördel beställa i god tid innan du åker. Ring oss så lägger vi undan valuta åt dig.

Möjligheten att köpa valuta via vårt kontor kommer att upphöra i slutet av 2017.

 

Tips om kortanvändning utomlands

Flygplan

Om du blir av med ditt kort utomlands

Om du skulle bli av med ditt kort utomlands finns Servicelinjen till din hjälp. Servicelinjen kan hjälpa dig att spärra ditt kort och ibland få ett nytt kort eller hjälp med nödkontanter. Servicelinjen når du dygnet runt, året om på
+46 8 411 10 20
Dit kan du även ringa collect call - mottagaren betalar.

Pund

Betala i landets valuta

Vår rekommendation är att alltid betala med kortet i landets valuta. Detta för att undvika ett större växlingspåslag. Eftersom du har rätt att göra betalningen i landets valuta bör du reagera om köpnotan är utställd i svenska kronor.

Bankkort

Betala din resa med kortet

Betalar du utlandsresan med kortet får du en kompletterande kortförsäkring

Stäng Skriv ut