Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Låna

Allé

De flesta av oss lånar pengar en eller flera gånger i livet - kanske till första bilen, renovering eller köp av ny bostad. I bland händer något oförutsett som gör att du behöver låna pengar snabbt. Hör då av dig, så kan vi tillsammans titta på vilket lån som passar dig.

 

Hus

Bolån

Köpa hus, bygga om eller bygga nytt. Vi hjälper dig med lån till villa, bostadsrätt eller fritidshus.

Skåpbil

Billån

Drömmer du om att byta bil? Att ta Billån i banken är både enkelt och tryggt och du kan välja vilket bilmärke och vilken bilmodell du vill.

Bärbar dator

Privatlån

Nya möbler, ny dator eller lösen av dyrare lån. Då kan bankens privatlån vara lösningen.

Familj

Medlemslån

Har du varit medlem i ett fackförbund (inom LO eller SACO) i minst 6 månader? Då kan du låna pengar extra förmånligt genom ett medlemslån.

Fiberlån

Målare pratar i sin telefon

Funderar du på att ansluta dig till Fiber? Kolla då upp vårt erbjudande! – Ring 0514-58700 så får du mer information.

Info om Bolånedirektivet

Hus

Bolånedirektivet är ett EU-direktiv som implementeras och träder i kraft i svensk lag den 1 januari 2017. Direktivet har tagits fram för att stärka konsumentskydd genom bland annat ytterligare kundinformation. Det innebär vissa förändringar i hur vi hjälper kunden med bolånerådgivning men även några nyheter gällande bolåneprodukter och värderingar.

Stäng Skriv ut