Hoppa till textinnehållet

Träffa oss på Järvaveckan!

Leende kvinna på en utomhusfest

Vi är en del av Järvaveckan, en mötesplats där människor och samtal står i centrum. Hoppas vi ses på Spånga IP den 9–17 juni!

Järvaveckan handlar om att minska avståndet mellan folk och folkvalda. På så sätt skapas bättre förutsättningar för människor att engagera sig i samhällsfrågor och bidra till den politiska agendan. Järvaveckan är ett initiativ av Ahmed Abdirahman, grundare av The Global Village, en partipolitiskt och religiöst obunden förening.

Vi finns på plats för att prata arbetsmarknad och företagande, mångfald och integration, nutid och framtid – och hur vi tillsammans kan motverka utanförskapet i samhället.

Dagar och tider

Lördagen den 9 juni, klockan 15.00–20.00
10 juni–16 juni, klockan 15.30–20.00
Söndagen den 17 juni, klockan 15.00–20.00

Plats

Vi håller till i ett tält på Spånga IP, nära 
stora scenen.

Höjdpunkter i vårt program

11 juni, klockan 16.00–16.45

Tillsammans med Företagarna och sparbankerna presenterar vi Småföretagsbarometern, där vi tar pulsen på Sveriges småföretag och hur de ser på framtiden.

12 juni, klockan 17.00–17.45

Vår chefekonom Anna Breman är med i en näringslivspanel om integration och migration. Platsen är stora scenen på Spånga IP.

13 juni, klockan 15.45–19.45

Är du utlandsfödd akademiker utan jobb? Då är du varmt välkommen att delta när vi har speed-meetings för att matcha arbetstagare och arbetsgivare, inom ramen för Äntligen Jobb.

Äntligen Jobb

Löntagare, företagare eller arbetslös? Ung, gammal eller något där emellan? 
Vem du än är – varmt välkommen!