Om Åse Viste Sparbank

Åse Viste Sparbank är en Sparbank med stabil lönsamhet och en affärsvolym på ca 7 miljarder. Vi har ett kontor i Grästorp där alla beslut fattas och där 23 medarbetare skapar mervärde för kunderna varje dag. Vi är en fullservicebank med hög tillgänglighet och mycket god service. Banken är medlem i Sparbankernas Riksförbund och samarbetar med Swedbank.
Nu söker vi dig som drivs av att arbeta med kreditaffären och motiveras av att hjälpa våra kunder till en sund och hållbar ekonomi.


Om dig

Som Privatrådgivare med inriktning mot lån arbetar du med bokade kundmöten där du ger rådgivning utifrån ett helhetsperspektiv. Du erbjuder kunden god service, långsiktig relation och hög kompetens.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du är social, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroendefulla kundrelationer. Meriterande är ekonomiutbildning eller motsvarande samt SwedSec-licens för såväl rådgivning och bolån. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är också meriterade.


Varför jobba hos oss?
Som medarbetare på Åse Viste Sparbank är du med och bidrar till att utveckla samhället och förverkliga drömmar. Vi är en bank som bryr oss om våra kunder. Vi har en hög marknadsandel i vårt verksamhetsområde med mycket nöjda kunder vilket vi tänker fortsätta att sträva efter. Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete. Du kommer arbeta på en bank med högt i tak där omtanke, engagemang och flexibilitet speglar din vardag.


Frågor kring tjänsten besvaras av

Privatmarknadschef Thomas Bach Jensen,telefon: 0514-587 16 Företagsmarknadschef Anna Johansson, telefon: 0514-587 08


Varmt välkommen med din ansökan senast 2019-08-25 till

Vi kommer att påbörja urvalet innan ansökningstiden är slut så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt.