Hoppa till textinnehållet

Förbättra likviditeten

Goda resultat är ingen garanti för att det finns pengar på kontot. Vi tipsar om några åtgärder du kan vidta för att förbättra företagets likviditet. Genom att ligga steget före kan det vara enklare att hantera svackor i penningströmmarna.

Se över företagets faktureringsrutiner

Investera tid i att fakturera så fort som möjligt. Se även över dina betalningsvillkor och utformningen av dina fakturor.

Få tillgång till större delen av fakturabeloppet direkt – upp till 70 procent – och hjälp med påminnelser. Vi tjatar på kunden åt dig och du minskar din administration. Via våra samarbetspartners får du hjälp med inkassotjänster, bevakning av fodringar och hantering av förfallna fodringar. Dessutom kan du få juridisk hjälp om det skulle uppstå någon tvist.

Utnyttja din kortkredit vid tillfälliga svackor

Till skillnad från en kontokredit kostar inte ett kreditkort något när du inte utnyttjar den. Handla och gör uttag både i Sverige och utomlands. Allt samlas sedan på en faktura. Har du paketet Bättre Affärer får du 250 kronor rabatt på Visa Business Card (ord. pris 450 kr).

tid över med e-bokföring

Minska ditt bokföringsarbete med upp till 80 procent. Dessutom är ditt konto och bokföring alltid avstämt. Allt är helt webb-baserat så du kommer åt din bokföring från alla datorer med internetuppkoppling. Tjänsten anpassas efter företagets behov och vi har en rad tilläggstjänster, bland annat en smidig faktureringslösning.